RAMSES MUSSELKANAAL

RAMSES MUSSELKANAAL Heerlijke specialiteiten bij u thuisbezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2282 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ramses Musselkanaal. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 21:09 Er werd gezegt 1 uur en het werd 1 1/2 uur.
3 jul 2022 om 20:21 Bezorgtijd zou 89 minuten zijn. Dat is natuurlijk veel te lang dus zelf maar gehaald. Half 7 konden we halen, dat werd dan 10 over 7 dat het klaar was. En het eten was koud dus dat weer in de magnetron.....pffff
3 jul 2022 om 19:29 Wel bijzonder dat je na dik 2 uur wachten op eten, wat trouwens nog steeds niet is bezorgd, al wordt gevraagd om een mening. Slecht!
3 jul 2022 om 18:33 Pitabrood was nie gaar
2 jul 2022 om 22:27 Inmiddels al een halfjaar verhuisd naar Duitsland maar wanneer ik de kans krijg als ik in Musselkanaal ben is het natuurlijk tijd voor Ramses. Altijd goed, altijd snelle bezorgtijden en goede kwaliteit.
1 jul 2022 om 23:45 Het is heel lekker echt een aanrader
1 jul 2022 om 10:08 Op hét laatste moment nét voor dat ze dicht gingen tóch nog wát bezorgt bij ons super we hebben lekker gegeten super lekker
25 jun 2022 om 23:34 Broodje shoarma komt niet met hetesaus alles los verpakt geen sla. bezorgkosten van 3,50 zijn gewoon teveel.
20 jun 2022 om 20:53 Pizza was niet goed doorbakken
18 jun 2022 om 19:50 Had aangegeven zo snel mogelijk, het kon een uurtje duren, maar was er al na 30 minuten. Top!
14 jun 2022 om 7:05 Helemaal prima!
12 jun 2022 om 21:06 Bezorgtijd 75 min. Ipv de getoonde 30 min. Daarvoor wel een flesje wijn als excuses, top. Ook lag het eten door elkaar in de bezorgtas. Slordig, maar goed eten.